|
от: dzver (регистриран)
Вече има реклами, които направо не разбирате, че са такива.
Примери:
[blablabla] zdrasti, bi li otvoril www.kiten.blah, che neshto ne mi se otvaria i se chudia dali raboti.
[blablabla] zdrasti, iskash li op? ia napishi tova ... . //write ....
[blablabla] zdrasti. snimkata mi e na http://www.news.bg@novinite.bajsdf.com
Това са все вируси.
Предстои да въведем нова версия ircd, в която утопребата на http:// не е позволена и сървърът автоматично предупреждава, ако имате вирус. До тогава ще се наложи всички дружно да търпим този терор.
Да не забравяме windowsupdate - универсално средство срещу вируси:) Вирусите не засягат и firefox
Мнения от посетители (23): |
(анонимен) | 22.06.07 17:24:31 | MAIKA VI SHE EBAA...TAPI HRISTIQNII...
SLED NQKOLKO GODINI PAK SHTESTE ROBI NA TURSKOTO OBSHTESTVO,,,,
NO TOZI PAT SHE IZGONIM VSICHKI KRASTONOSOCI OT BGR...!!!
BOG E BALGARIN DA MU EBA MAIKATA >> Fotinovo@abv.bg
Моето мнение е ,че на такива исказвания трябва да се търси най строга отговорност,не само от тези които пишат подобни неща но и от тези които допускат това:( |
mom4il (анонимен) | 27.09.06 15:03:34 | mainata im na vsi4ki cigani |
PretorianG (анонимен) | 07.08.06 13:13:32 | Comentiraite saita mi togava??? | www.pgc.hit.bg |
PretorianG (анонимен) | 07.08.06 13:12:16 | Ghaahhhahah virus | Abe nz..ama i re6tu apple 6e namerqt...kfito sa kretenoidi..
A otnostno oniq arabin...ili tur4in...samo 6te ti kaja vnimavai kude i kak prikazva6 6toto...va6iq nai silen hax0r be6e hacknat ot nas... |
adhos7 | 14.04.06 15:13:31 | Virusi | Abe dzver, v gyuvetch nogo saitove kat kazvat na glavnata nogo imat virysi napravi sentinel che koito prai ime na sait da go kick/bann. |
Unknown (анонимен) | 15.03.06 21:28:49 | Izleglete si sledniq addon protiv zashtita ot spam virusi -
http://www.ironhack.hit.bg/antivirus.mrc
i sled kato go kachite napishete v mirc /load -rs antivirus.mrc
i btw v tozi addon syshto se vkliuchvat i IRC komandite vav dialogov prozorec tai che zaslujava si da go izteglite :) |
RAZORR (анонимен) | 14.11.05 00:38:58 | TCtctTC SpaMzzz |
Obeliska (анонимен) | 09.11.05 00:15:35 | lina e lina kvo ti puka kav e virusa?:pPpPP vajnoto e da go razskarash ;)!!! |
lina (анонимен) | 08.11.05 22:46:16 | niakoi moje li da mi pomogne
|
lina (анонимен) | 08.11.05 22:42:59 | nemoga da razbera to4no ot kakav tip e moiat virus za6toto ot izbroenite niama to4no opredelenie |
Obeliska (анонимен) | 05.10.05 22:59:49 | tjtyjtyjtyj | Abe tuk e za komentari ne da se gevezish ! |
Obeliska (анонимен) | 02.10.05 18:10:32 | Hm Abe ti pobarkan li si?Q mlakvai...! Virusi ujasno nehsto ma sa fakt ( za sujalenie) , abe i az tuka edin put hvanah virusche chrez edin sait , mn kofti dobre che ne beshe neshto chak tolkoz seriozno! Edinstvenniqt nachin e da sme malko po predpazlivi kvo da se prai , na vsqkude gi ima tupi kopeleta det gleat ti pratqt nqkoi virusche i kvo pechelqt ... nishto! Kvo da se prai.! |
server irc.unacs.bg (анонимен) | 14.08.05 18:12:56 | Da eba Karastonosocite da ebaa | MAIKA VI SHE EBAA...TAPI HRISTIQNII...
SLED NQKOLKO GODINI PAK SHTESTE ROBI NA TURSKOTO OBSHTESTVO,,,,
NO TOZI PAT SHE IZGONIM VSICHKI KRASTONOSOCI OT BGR...!!!
BOG E BALGARIN DA MU EBA MAIKATA >> Fotinovo@abv.bg |
Twopacshakour (анонимен) | 26.07.05 09:26:38 | zasto gi pravqt tezi spambotove | kakvo pe4elqt horata koito pravqt spambot ??? ili vkarvat virusi, no vaobshte zastoto mi prastat sait na koito da vlqza za da gi vidq kato ima virusi ???? kakvo pe4elqt s tova ??? |
milo (анонимен) | 20.05.05 08:20:36 | !! | e kakvo shte ostane pozvoleno v taq mreja ?
zabranete i /quote privmsg !!! |
|
още коментари... ->>> |
Anonymous comments are temporary disabled |
|
|
|
Copyright: ShakeIT IRC; dev: dzver; des: metala. Read blogs. |
|